Jednoduchý recept

Ochucený kaviár

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 22345
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

200 g Chléb pšeničný (bílý)
5 ml Citronová šťáva
120 g Fíky čerstvé
100 g Kaviár
30 g Máslo čerstvé
5 ml Olej olivový extra panenský

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 285 kcal
Kilojoule 1 191kJ
9% Sacharidy 32 g
18% Tuky 14 g
36% Sodík 716 mg
18% Bílkoviny 10 g

Ochucený kaviár postup přípravy receptu:

1

Kaviár rozložíme na prkénko, vidličkou nadrtíme, upravíme na talířek, pokapeme olejem a citronovou šťávou. Obložíme čerstvými fíky a podáváme jako předkrm s bílým pečivem. Pečivo můžeme namazat v tenké vrstvě máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept