Recept

Tortellini ve smetanovo-rajčatové omáčce

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 22352

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
4 ks Cibule
0,5 kávová lžička Cukr krupice
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
275 g Protlak rajčatový
2 polévková lžíce Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
570 g Těstoviny Tortellini
125 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 878 kcal
Kilojoule 3 674kJ
34% Sacharidy 121 g
43% Tuky 33 g
59% Sodík 1 g
41% Bílkoviny 23 g

Tortellini ve smetanovo-rajčatové omáčce postup přípravy receptu:

1

Do hrnce dáme máslo, rozkrájenou cibuli a celer, rajský protlak a cukr a přivedeme k varu. Na mírném ohni pak dusíme, dokud zelenina nezměkne.

2

Přidáme smetanu, okořeníme a za stálého míchání krátce povaříme. Přidáme sůl a pepř dle chuti.

3

Uvaříme tortellini a po scezení je v servírovací míse přelijeme omáčkou. Podáváme s nastrouhaným parmazánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept