Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 22355

Ingredience

12 ks Bazalka
1 ks Cibule
125 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
1 špetka Sůl
0,5 l Vývar drůbeží
1 stroužek Česnek
300 g Špagety, Makarony

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 745 kcal
Kilojoule 3 116kJ
18% Sacharidy 66 g
47% Tuky 35 g
23% Sodík 463 mg
24% Bílkoviny 14 g

Špagety Napolitana postup přípravy receptu:

1

Rajčata přelijeme vroucí vodou a po 30 vteřinách je oloupeme a zbavíme semínek. Nahrubo nakrájíme.

2

Do velkého hrnce vložíme nasekaný česnek a cibuli, vývar, 2 špetky soli a 2 lžíce oleje. Restujeme do změknutí. Přidáme rajčata a pepř a vaříme dalších 5 minut do změknutí rajčat. Dle chuti osolíme.

3

Uvaříme špagety a scezené je promícháme se zbylým olejem a omáčkou.

4

Podáváme s natrhanými lístky bazalky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept