Jednoduchý recept

Parmice po orientálsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 22364
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 stroužek Česnek
5 g Fenykl obecný
10 ml Olej olivový extra panenský
400 g Parmice
2 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
400 g Rajčata
1 špetka Šafrán
1 kávová lžička Sůl
2 g Tymián čerstvý
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 209 kcal
Kilojoule 876kJ
2% Sacharidy 7 g
9% Tuky 7 g
14% Sodík 271 mg
37% Bílkoviny 21 g

Parmice po orientálsku postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme horkou vodou a oloupeme. Česnek prolisujeme, petrželku posekáme nadrobno, rajčata pokrájíme najemno. Rybky poskládáme na pánev v jedné vrstvě, osolíme, opepříme, zakapeme olejem, přidáme bobkový list, fenykl, tymián, česnek, petrželku, rajčata a špetku šafránu. Podlijeme bílým vínem a přivedeme k varu. Podusíme odkryté 10 minut. Tekutina se částečně odpaří a rybky pustí šťávu.

2

Rybky upravíme na dezertní talířek a přelijeme šťávou, ve které se dusily.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept