Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 22373
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

Zálivka
1 g Cukr krupice
8 ml Ocet vinný
2 ml Olej sezamový
10 ml Olej slunečnicový
5 ml Omáčka sójová
1 g Pažitka
Sezamové filé
4 ks Cibulka jarní
500 g Losos - filety
1 g Pepř černý mletý
1 g Řeřicha
1 ks Salát ledový
10 g Sezam - semena
1 g Sůl
2 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 211 kcal
Kilojoule 885kJ
1% Sacharidy 4 g
12% Tuky 9 g
12% Sodík 231 mg
51% Bílkoviny 29 g

Sezamové filé postup přípravy receptu:

1

Naporcované, osolené a opepřené lososí filé smočíme v bílcích a následně obalíme v sezamových semínkách. Na pánvi takto připravené filé opečeme z každé strany asi 5 minut.

2

Nyní připravíme salát. Řeřichu a natrhaný ledový salát v míse promícháme a zalijeme zálivkou, kterou připravíme z vinného octa, rostlinného oleje, sójové omáčky, sezamového oleje, cukru a najemno nasekané pažitky.

3

Hotové filé nakrájíme na nudličky a podáváme se salátem. Zdobíme jarní cibulkou nakrájenou na kolečka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept