Jednoduchý recept

Monacký salát

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 22391
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
240 g Grundle
50 ml Ocet vinný
50 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
50 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 210 kcal
Kilojoule 881kJ
0% Sacharidy 2 g
24% Tuky 18 g
15% Sodík 292 mg
14% Bílkoviny 8 g

Monacký salát postup přípravy receptu:

1

Rybky grundle vložíme do hrnce, zalijeme vodou tak, aby byly zcela ponořené, vodu osolíme a přivedeme k varu. Vaříme asi 8 minut, scedíme a necháme okapat.

2

Vajíčka vaříme natvrdo asi 8 minut, oloupeme a nakrájíme na malé kostičky.

3

Grundle upravíme na dezertní talířky, na ně poklademe kostičky vajíček, zakapeme kvalitním olejem, octem, bílým vínem, osolíme a opepříme. Nakonec posypeme posekanými čerstvými bylinkami.

4

Rybky podáváme dobře vychlazené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept