Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 22393
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

50 g Ančovička - filety
25 ml Citronová šťáva
5 g Estragon
1 polévková lžíce Hořčice kremžská
5 g Kerblík
25 ml Ocet vinný
10 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
2 špetka Sůl
50 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 72 kcal
Kilojoule 303kJ
2% Sacharidy 6 g
3% Tuky 2 g
9% Sodík 184 mg
14% Bílkoviny 8 g

Salát z Nice postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a nakrájíme na kostičky. Vsypeme je do mísy, přisypeme posekaný estragon, kerblík a pažitku. Filety z ančoviček pokrájíme na kostičky a přidáme do salátu spolu s tuňákem v oleji. Přidáme ještě lžíci pikantní hořčice a vše spolu dobře promícháme.

2

Nakonec zakapeme octem, citronovou šťávou, osolíme a opeříme.

3

Salát podáváme vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept