Recept

Pařížský hovězí salát

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 22397
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

zálivka
12 g Cukr moučkový
1 polévková lžíce Hořčice kremžská
70 ml Ocet vinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
150 ml Voda pitná
Pařížský hovězí salát
4 ks Brambory vařené
160 g Hovězí maso vařené
4 ks Rajčata
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 252 kcal
Kilojoule 1 056kJ
7% Sacharidy 23 g
12% Tuky 9 g
22% Sodík 434 mg
34% Bílkoviny 19 g

Pařížský hovězí salát postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vejce uvaříme během 8 minut natvrdo, oloupeme je a také pokrájíme na kostičky. Stejně tak vařené brambory. Vařené hovězí maso nakrájíme na nudličky, smícháme s kostičkami brambor, rajčat a vajíček.

2

Ocet naředíme vodou, přisypeme cukr, špetku soli a pepře, přidáme lžíci pikantní hořčice, promícháme a vzniklou zálivkou zalijeme salát.

3

Salát podáváme vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept