Recept

Gnocchi se zeleným pestem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 22401

Ingredience

100 g Bazalka
450 g Bramborové noky
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
4 polévková lžíce Oříšky piniové
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Roketa
25 g Sýr Parmezán
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek
200 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 331 kcal
Kilojoule 1 384kJ
7% Sacharidy 27 g
30% Tuky 22 g
29% Sodík 571 mg
19% Bílkoviny 11 g

Gnocchi se zeleným pestem postup přípravy receptu:

1

Ve vroucí osolené vodě vaříme noky, dokud nevyplavou na povrch. Vyjmeme je děrovanou lžící, scedíme a přikryjeme utěrkou.

2

V páře uvaříme osolený špenát, hotový scedíme a vymačkáme z něj tekutinu.

3

Špenát dáme do mixéru společně s roketou, bazalkou, česnekem, piniovými oříšky a parmezánem a mixujeme dohladka. Během mixování přidáváme pomalu olej, dokud nevznikne hladký krém - pesto.

4

Pesto rozdělíme na uvařené gnocchi a promícháme.

5

Dle chuti přidáme pepř.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept