Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (8%)
ID receptu: 22402
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 stroužek Česnek
200 g Fazole bílé
125 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
40 g Sýr Parmezán
200 g Těstoviny Penne
2 l Voda pitná
0,5 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 666 kcal
Kilojoule 2 785kJ
19% Sacharidy 67 g
46% Tuky 35 g
19% Sodík 387 mg
39% Bílkoviny 22 g

Penne s fazolovým pyré postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 140°C.

2

Do mixéru dáme fazole, česnek nasekaný na kousky a petrželku a vše rozmixujeme dohladka. Během mixování pomalu přidáváme olej a worcester. Chceme-li, aby měla omáčka konzistenci smetany, přidáme také trochu tekutiny z fazolí. Směs okořeníme solí a pepřem a v zapékací míse dáme do horké trouby krátce zapéct na dobu, kdy se vaří těstoviny.

3

V osolené vodě uvaříme těstoviny a po scezení je vložíme do misky s fazolovou směsí. Řádně promícháme.

4

Posypeme bazalkou a podáváme s parmezánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept