Recept

Provensálský venkovský salát

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 22407
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

80 g Ančovička - filety
1 ks Cibule
50 ml Ocet vinný
120 g Okurka salátová
50 ml Olej olivový extra panenský
10 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 169 kcal
Kilojoule 706kJ
2% Sacharidy 7 g
18% Tuky 14 g
8% Sodík 150 mg
9% Bílkoviny 5 g

Provensálský venkovský salát postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčata na srpečky, okurky na kostičky a filety z ančoviček na nudličky. Suroviny smícháme, zakapeme octem a panenským olivovým olejem, osolíme a opepříme. Můžeme ještě posypat posekanou pažitkou.

2

Salát podáváme dobře vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept