Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 22411
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

75 ml Majonéza
10 g Petržel kudrnka
8 ks Sardelová očka
160 g Tuňák v oleji
4 ks Vejce slepičí
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 625 kcal
Kilojoule 2 615kJ
9% Sacharidy 31 g
50% Tuky 38 g
10% Sodík 194 mg
71% Bílkoviny 40 g

Košíčky s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Tuňáka necháme okapat od oleje, vidličkou ho rozmělníme a přimícháme majonézu. Vejce vaříme natvrdo přibližně 8 minut, oloupeme je a nakrájíme na kostičky.

2

Malé kulaté housky, nejlépe kaiserky, rozpůlíme podélně a vydlabeme těsto. Dno housky pomažeme tuňákovou kaší, zbytek košíčku dorovnáme kostičkami vajec. Doprostřed košíčku položíme sardelové očko a ozdobíme snítkou petrželky.

3

Na jednu porci podáváme dvě půlky plněné housky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept