Recept

Kotlety na víně a ovoci

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 22428
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

50 ml Citronová šťáva
2 ks Jablka
80 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Pomeranče
1 kávová lžička Sůl
8 ks Telecí kotlety
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

109% Kalorie 2,159 kcal
Kilojoule 9 033kJ
8% Sacharidy 27 g
98% Tuky 74 g
83% Sodík 2 g
576% Bílkoviny 324 g

Kotlety na víně a ovoci postup přípravy receptu:

1

Kotlety pokapeme vínem a necháme v lednici půl hodiny marinovat. Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na kostičky a pokapeme citronovou šťávou. Oloupané a odblaněné pomeranče nakrájíme také na kousky.

2

Maso osušíme, osolíme, opepříme a zprudka pečeme z obou stran na oleji. Do výpeku vložíme jablka a pomeranče, po chvilce opékání přilijeme marinádu a tři minuty vše dusíme. Pokrm ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept