Jednoduchý recept

Vejce Isaline

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 22466
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
100 g Játra drůbeží
30 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
2 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 388 kcal
Kilojoule 1 624kJ
2% Sacharidy 7 g
39% Tuky 29 g
25% Sodík 502 mg
46% Bílkoviny 26 g

Vejce Isaline postup přípravy receptu:

1

Bylinky posekáme nadrobno, drůbeží játra nakrájíme na malé kostičky, rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme jadérek.

2

Na pánvi rozpálíme olej, vložíme játra, zasypeme bylinkami a zprudka orestujeme. Játra shrneme na okraj pánve, přidáme pokrájená rajčata a orestujeme. Vše vyndáme z pánve a dáme stranou.

3

Na tutéž pánev rozklepneme 4 vejce a usmažíme jako volská oka. Osolíme a opeříme.

4

Na talíře upravíme vždy dvě volská oka a obložíme restovanými játry a rajčaty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept