Palec nahoru
1
Palec dolu
0
3
Dobrý recept
3 1 Vajíčka Mistral 5 1
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 22469
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
5 ml Hovězí vývar základní
30 g Lanýž
5 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 183 kcal
Kilojoule 764kJ
1% Sacharidy 2 g
17% Tuky 13 g
14% Sodík 283 mg
27% Bílkoviny 15 g

Vajíčka Mistral postup přípravy receptu:

1

Lanýže očistíme a pokrájíme na plátky, česnek prolisujeme.

2

Do menšího hrnce dáme česnek a rozetřeme ho po celé ploše. Poklademe na dno plátky lanýže, osolíme, opepříme, pokapeme vývarem a olejem. Na to rozklepneme vejce a celý hrnec vložíme do většího hrnce s vodou. Zakryjeme alobalem a vaříme ve vodní lázni 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
3
Dobrý recept