Jednoduchý recept

Vejce Cardinal

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 22484

Ingredience

60 ml Bešamel
4 krajíc Chléb toastový
120 g Humr
20 g Lanýž
15 g Máslo čerstvé
4 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 164 kcal
Kilojoule 685kJ
1% Sacharidy 3 g
14% Tuky 11 g
12% Sodík 239 mg
25% Bílkoviny 14 g

Vejce Cardinal postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme na hniličku a oloupeme. Toustový chléb opečeme v toustovači.

2

Lanýže očistíme, nakrájíme na proužky a krátce orestujeme na másle.

3

Na každý kousek chleba položíme uvařené humří maso, několik proužků lanýže, vajíčko a přelijeme bešamelovou smetanovou omáčkou.

4

Podáváme jako předkrm.

Poznámka

Humří maso předem uvaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept