Jednoduchý recept

Jednoduché tresčí filety

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 22497

Ingredience

1 ks Citrony
600 g Filé z aljašské tresky
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
55 g Máslo čerstvé
20 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
1 špetka Sůl mořská

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 186 kcal
Kilojoule 777kJ
3% Sacharidy 11 g
6% Tuky 4 g
3% Sodík 63 mg
50% Bílkoviny 28 g

Jednoduché tresčí filety postup přípravy receptu:

1

Filety z tresky opláchneme pod studenou vodou a osušíme. Sůl a pepř smícháme s moukou, ve vzniklé směsi obalíme filety a přebytečnou mouku oklepeme.

2

Na teflonové pánvi rozehřejeme polovinu másla a polovinu oleje, 3-4 minuty smažíme filety z každé strany, až mají zlatavou barvu, poté je vyjmeme a udržujeme teplé.

3

Pánev vytřeme papírovým ubrouskem, rozehřejeme druhou polovinu másla a oleje a opečeme zbylé filety stejným způsobem.

4

Jednotlivé porce rozdělíme na talíře, posypeme nadrobno posekanou petrželkou, přidáme plátek citronu a podáváme.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept