Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 22518

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 stroužek Česnek
500 g Chléb pšeničný (bílý)
30 g Cibule
500 g Grundle
1 kávová lžička Kari koření
30 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
30 g Pórek
2 ks Rajčata
1 špetka Šafrán
1 kávová lžička Sůl
3 g Tymián čerstvý
8 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 293 kcal
Kilojoule 1 226kJ
10% Sacharidy 34 g
16% Tuky 12 g
31% Sodík 611 mg
22% Bílkoviny 12 g

Vejce Manon postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozpálíme olivový olej, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a pórek a necháme zesklovatět. Zasypeme kari kořením, přidáme bobkový list, tymián, petrželku, pokrájená rajčata a prolisovaný česnek. Pánev přiklopíme a vše podusíme 8 minut.

2

Na pánev přilijeme vodu, přivedeme k varu, přisypeme špetku šafránu, osolíme, opepříme a přidáme bílé rybky grundle. Vaříme dalších 10 minut.

3

Uvařený vývar stáhneme z ohně, vyndáme bobkový list a všechno ostatní rozmixujeme.

4

Vejce uvaříme na hniličku, oloupeme a vyskládáme na servírovací talíř. Polijeme rozmixovaným vývarem a podáváme s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept