Jednoduchý recept

Vejce s parmezánem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 22522
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
250 ml Omáčka rajčatová
500 g Rohlíky bílé
80 g Sýr Parmezán
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 368 kcal
Kilojoule 1 540kJ
11% Sacharidy 38 g
21% Tuky 16 g
20% Sodík 405 mg
31% Bílkoviny 17 g

Vejce s parmezánem postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme na hniličku a oloupeme.

2

Pekáček vymažeme máslem, naskládáme do něj vejce, posypeme strouhaným parmezánem, přidáme dvě lžíce másla, zalijeme rajčatovou omáčkou. Vše znovu posypeme parmezánem a dáme zprudka zapéct do předehřáté trouby na 10 minut.

3

Podáváme jako předkrm s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept