Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 22523
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

6 krajíc Chléb toastový
200 g Kuřecí prsa
50 g Lanýž
30 g Máslo čerstvé
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
6 ks Vejce slepičí
50 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 461 kcal
Kilojoule 1 930kJ
8% Sacharidy 30 g
36% Tuky 27 g
23% Sodík 452 mg
39% Bílkoviny 22 g

Orleánská vejce postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme na hniličku a oloupeme. V topinkovači upečeme topinky.

2

Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme kuřecí prsa nakrájená na nudličky a lanýže pokrájené na proužky. Orestujeme dvě minuty.

3

Do husté smetany vmícháme několik lžic drůbežího vývaru.

4

Na servírovací talíř položíme topinky, na každou dáme několik kousků kuřecího masa a přelijeme ochucenou smetanou. Na to položíme vejce, na každé dáme proužek lanýže a zalijeme lžící smetany.

5

Podáváme jako předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept