Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 22526
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

60 g Cibule
1 kávová lžička Kari koření
30 g Lanýž
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rýže dušená
100 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 149 kcal
Kilojoule 622kJ
3% Sacharidy 9 g
11% Tuky 8 g
6% Sodík 122 mg
16% Bílkoviny 9 g

Stanleyho vajíčka postup přípravy receptu:

1

Vařenou rýži rozmixujeme s cibulí, smetanou, kari kořením, osolíme a opepříme.

2

Vejce uvaříme na hniličku.

3

Na servírovací talíř upravíme vejce a přelijeme rozmixovanou omáčkou. Povrch ozdobíme proužky na másle orestovaného lanýže.

4

Podáváme jako předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept