Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 22527
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

50 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej olivový
150 ml Omáčka tatarská
200 g Salát rajčatovo-paprikový
50 g Strouhanka
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 308 kcal
Kilojoule 1 288kJ
4% Sacharidy 14 g
30% Tuky 22 g
8% Sodík 165 mg
22% Bílkoviny 12 g

Vajíčka á la Villeroy postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme na hniličku a oloupeme. Každé vejce zvlášť obalíme v mouce, namočíme v rozšlehaných vejcích a obalíme ve strouhance. Usmažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

2

Podáváme jako předkrm s různými omáčkami a zeleninovými saláty. Nejoblíbenější omáčkou je tatarská omáčka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept