Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 22531

Ingredience

120 ml Bešamel
360 g Chléb pšeničný (bílý)
60 g Máslo čerstvé
120 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 424 kcal
Kilojoule 1 773kJ
9% Sacharidy 33 g
31% Tuky 23 g
51% Sodík 1 g
35% Bílkoviny 20 g

Vajíčka Rosemonde postup přípravy receptu:

1

Připravíme 6 kalíšků. Každý vymažeme máslem, vlijeme lžičku bešamelové omáčky, na ni rozklepneme vejce, přidáme špetku soli, lžičku strouhaného parmezánu, povrch zalijeme bešamelem, pokapeme rozpuštěným máslem a posypeme strouhaným sýrem. Kalíšky dáme na vyšší plech s vodou a pečeme v předehřáté troubě 5 minut.

2

Podáváme jako předkrm s bílým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept