Jednoduchý recept

Křupavé hroudy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 33 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 22538
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice
100 g Máslo čerstvé
100 g Mouka polohrubá
1 špetka Paprika mletá pálivá
1 špetka Sůl
90 g Sýr Ementál (Primátor)
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 297 kcal
Kilojoule 1 244kJ
4% Sacharidy 13 g
30% Tuky 22 g
5% Sodík 93 mg
20% Bílkoviny 11 g

Křupavé hroudy postup přípravy receptu:

1

V míse promícháme hořčici, sůl, mouku a papriku.

2

V hlubší pánvi rozpustíme máslo a přisypeme připravenou směs. Do směsi přidáme tři vejce, důkladně prohněteme a nakonec jen zlehka vmícháme nakrájený sýr.

3

Předehřejeme troubu na 180 °C. Vymažeme plech na pečení. Ze vzniklého těsta malou lžičkou vykrajujeme hroudy, které pokládáme na připravený plech. Před pečením jednotlivé hroudy pomažeme rozšlehaným vejcem. Pečeme 8 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept