Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 22577
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

30 ml Bešamel
30 g Máslo čerstvé
120 ml Omáčka tatarská
10 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
240 g Rohlíky bílé
8 ml Sardelová pasta
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 566 kcal
Kilojoule 2 368kJ
10% Sacharidy 36 g
49% Tuky 37 g
9% Sodík 189 mg
38% Bílkoviny 22 g

Plněná vejce natvrdo postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo asi 10 minut, oloupeme a podélně rozkrojíme. Vyndáme žloutky, vidličkou je rozmělníme na kaši, přidáme bešamel, sardelovou pastu, pepř, posekanou pažitku. Dobře spolu smícháme a směsí naplníme bílky. Vyrovnáme do vymazaného pekáčku a zapečeme v předehřáté troubě asi 10 minut.

2

Podáváme jako předkrm s omáčkami a bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept