Jednoduchý recept

Omeleta s artyčoky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 22578

Ingredience

Příloha
3 ks Rajčata
6 ks Rohlíky bílé
Omeleta s artyčoky
2 ks Artyčoky
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 716 kcal
Kilojoule 2 994kJ
34% Sacharidy 122 g
22% Tuky 16 g
44% Sodík 871 mg
74% Bílkoviny 42 g

Omeleta s artyčoky postup přípravy receptu:

1

Z artyčoků použijeme spodní část, kterou očistíme, zbavíme dřevnatých částí a pokrájíme velmi nadrobno.

2

V misce metlou rozšleháme vejce, přidáme špetku soli, pepře a vmícháme do vajec pokrájené artyčoky.

3

Na pánvi rozpustíme máslo a na něj vlijeme rozšlehaná vejce s artyčoky. Smažíme po obou stranách dozlatova.

4

Podáváme jako předkrm s čerstvou zeleninou a bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept