Štěpánky - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 55 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Štěpánky
Celkový čas: | 55 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 2258 |
Kategorie: | Cukroví |
Ingredience
210 g | Cukr krupice |
50 g | Datle |
1 hrst | Piškoty dětské kulaté |
3 ks | Vaječný bílek slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
5% Kalorie 107 kcal
Kilojoule 449kJ
7% Sacharidy 26 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 20 mg
3% Bílkoviny 2 g
Uhlovodany | 25g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 54,8mg |
Vláknina | 719,3mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr krupice, Datle, Vaječný bílek slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Piškoty dětské kulaté mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Štěpánky postup přípravy receptu:
1 | Vyšleháme bílky a přidáme cukr, do tuhé směsi přidáme nakrájené datle a piškotové drobečky. |
2 | Na plechu s pečícím papírem tvoříme malé hromádky a sušíme v mírné troubě. |
Poznámka
Štěpánky můžeme sušit v papírových košíčcích.