Jednoduchý recept

Rybízové pusinky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2260

Ingredience

280 g Cukr krupice
2 polévková lžíce Džem rybízový
280 g Mouka pšeničná hrubá
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 235 kcal
Kilojoule 984kJ
14% Sacharidy 51 g
2% Tuky 2 g
1% Sodík 17 mg
8% Bílkoviny 4 g

Rybízové pusinky postup přípravy receptu:

1

Vejce dobře ušleháme s cukrem, přidáme mouku a rybízový džem.

2

Na plech s pečícím papírem klademe lžičkou malé hromádky a sušíme pusinky při mírné teplotě.

3

Hotové můžeme zdobit čerstvým rybízem, nebo džemem.

4

Pusinky vydrží dlouho, uskladněné v chladu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept