Jednoduchý recept

Omeleta Nantua

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 22606

Ingredience

100 g Humr
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
150 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 364 kcal
Kilojoule 1 523kJ
1% Sacharidy 3 g
39% Tuky 29 g
17% Sodík 342 mg
39% Bílkoviny 22 g

Omeleta Nantua postup přípravy receptu:

1

V misce našleháme vejce se špetkou soli a pepře.

2

Na pánvi rozpálíme máslo a vejce na něj vlijeme. Omeletu opékáme po obou stranách dozlatova. Přendáme na talíř a podélně částečně rozkrojíme.

3

Připravíme si hustou smetanu, do které vmícháme maso z humra nakrájené na kostičky. Touto směsí naplníme omeletu, povrch ještě posypeme posekanou petrželkou a můžeme podávat jako snídani.

Poznámka

Použijeme maso z humra předem povařené v osolené vodě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept