Jednoduchý recept

Lyonská omeleta s cibulí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 22609

Ingredience

180 g Chléb pšeničný (bílý)
80 g Cibule
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 339 kcal
Kilojoule 1 420kJ
9% Sacharidy 34 g
18% Tuky 14 g
32% Sodík 650 mg
35% Bílkoviny 19 g

Lyonská omeleta s cibulí postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a osmahneme do růžova.

2

V misce rozšleháme vejce, osolíme, opepříme a vlijeme na cibuli. Rychle promícháme a omeletu opečeme z obou stran. Přendáme na talíř, povrch posypeme kolečky cibule a podáváme jako večeři s bíým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept