Jednoduchý recept

Omeleta Parmentier

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 22610

Ingredience

80 g Brambory
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 197 kcal
Kilojoule 822kJ
2% Sacharidy 7 g
16% Tuky 12 g
22% Sodík 443 mg
28% Bílkoviny 16 g

Omeleta Parmentier postup přípravy receptu:

1

Brambory očistíme, nakrájíme na kostičky a vaříme ve slané vodě 10 minut.

2

V misce rozšleháme vejce, osolíme a opepříme.

3

Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme brambory, posekanou petrželku a nalijeme rozšlehaná vejce. Promícháme a smažíme po obou stranách dozlatova.

4

Bramborovou omeletu podáváme s čerstvou zeleninou jako snídani.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept