Jednoduchý recept

Omeleta Rossini

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 22613

Ingredience

150 g Játra husí
50 g Lanýž
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 394 kcal
Kilojoule 1 647kJ
3% Sacharidy 12 g
37% Tuky 28 g
25% Sodík 494 mg
44% Bílkoviny 25 g

Omeleta Rossini postup přípravy receptu:

1

Vezmeme 3 plátky husích jater, obalíme je v mouce a usmažíme po obou stranách v části rozehřátého másla. Osolíme až po usmažení.

2

Lanýže očistíme, nakrájíme na proužky a nasypeme do misky. Na lanýže rozklepneme vejce, osolíme, opepříme a rozšleháme.

3

Na pánvi rozpustíme zbylé máslo, vejce s lanýži vlijeme na máslo a usmažíme omeletu. Přendáme na talíř a na povrch položíme řízečky z husích jater.

Poznámka

Podáváme jako večeři s čerstvou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept