Recept

Lososí karbanátky a ztracená vejce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 22635
Kategorie: Maso

Ingredience

250 g Brambory vařené
300 g Losos - filety
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 ml Olej slunečnicový
1 g Pepř černý mletý
500 g Špenát listový čerstvý
1 g Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 308 kcal
Kilojoule 1 289kJ
8% Sacharidy 29 g
12% Tuky 9 g
24% Sodík 478 mg
51% Bílkoviny 29 g

Lososí karbanátky a ztracená vejce postup přípravy receptu:

1

Oloupané a na menší kousky nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě. Jakmile bramory změknou, slijeme z nich přebytečnou vodu a necháme je zchladnout.

2

Lososí maso umeleme a promícháme s uvařenými a umletými či našťouchanými bramborami. Celou směs ochutíme solí a pepřem. Potom z hotové směsi lososa a brambor vytvarujeme placičky, které následně obalíme v mouce a opečeme na oleji. Karbanátky pečeme z každé strany 4 minuty.

3

Nyní si připravíme ztracená vejce. V hrnci přivedeme k varu vodu, do které opatrně vyklepneme celá vajíčka. Jakmile jsou vajíčka uvařená, vyjmeme je z vody a servírujeme s lososím karbanátkem a čerstvým špenátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept