Recept

Losos s celerem a fazolemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 22638
Kategorie: Maso

Ingredience

250 g Celer bulvový
3 ml Citronová šťáva
300 g Fazole bílé sterilované
300 g Losos obecný
1 špetka Muškátový oříšek
3 ml Olej olivový
1 g Pažitka
1 g Pepř černý mletý
125 g Špenát listový čerstvý
1 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 395 kcal
Kilojoule 1 653kJ
11% Sacharidy 38 g
10% Tuky 8 g
23% Sodík 451 mg
77% Bílkoviny 44 g

Losos s celerem a fazolemi postup přípravy receptu:

1

Celer nakrájený na kostičky vložíme do hrnce s vodou a přivedeme k varu. Celer vaříme 15 minut dokud nezměkne. Slijeme vodu a uvařený celer smícháme s fazolemi. Z fazolí nejprve vylejeme všechnu přebytečnou vodu. Vše ochutíme citronovou šťávou, nasekanou pažitkou, muškátovým oříškem, solí a pepřem. Celou směs na pánvi prohřejeme.

2

Naporcovaného lososa osolíme, opepříme a zakapeme olejem. Poté lososa položíme na rošt grilu. Lososa grilujeme na rozpáleném grilu asi 4 minuty z každé strany.

3

Hotového lososa podáváme se spařeným špenátem a směsí celeru a fazolí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept