Recept

Svíčková s brandy a zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 22644
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 ks Bobkový list
100 ml Brandy peach
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
600 g Hovězí svíčková
40 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
150 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
1 balení Zeleninová směs čínská - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 566 kcal
Kilojoule 2 369kJ
2% Sacharidy 7 g
46% Tuky 34 g
24% Sodík 487 mg
67% Bílkoviny 37 g

Svíčková s brandy a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Cibuli a petrželku nasekáme, svíčkovou rozdělíme na 4 plátky. Slaninu nakrájenou na proužky částečně rozvaříme na oleji s bobkovým listem, cibulí a vše zpěníme. Přidáme lehce naklepané plátky masa a opékáme je asi 4 minuty z obou stran. Přidáme podle chuti koření.

2

Maso poté vyndáme a do omáčky přidáme hořčici, na chvíli zapálené brandy, smetanu, petrželku, poté i maso a necháme pokrm přejít varem.

3

Maso podáváme s omáčkou a dušenou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept