Recept

Svíčková s ragú, slaninou a houbami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 22645
Kategorie: Maso

Ingredience

80 g Anglická slanina
1 ks Cibule
800 g Hovězí svíčková
150 g Hrášek
200 g Husí prsa
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
200 g Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
300 g Telecí kosti
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 653 kcal
Kilojoule 2 733kJ
4% Sacharidy 13 g
44% Tuky 33 g
24% Sodík 481 mg
101% Bílkoviny 57 g

Svíčková s ragú, slaninou a houbami postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, na oleji ji zpěníme s mletou paprikou, rozdrcenými telecími kostmi a vodou. Kosti musí být ponořené. Přidáme sůl a zvolna vše vaříme čtyřicet minut.

2

Rajčata ponoříme do vařící vody na dvě minuty, potom do ledové vody. Oloupeme je, nakrájíme na plátky, slaninu na proužky, papriku a žampiony na kostičky a husí pečínku na kostky.

3

Slaninu vyškvaříme, přidáme husí maso a po minutě papriky, houby, rajčata a hrášek. Po třech minutách přiléváme vývar a přidáváme sůl a pepř. Ragú necháme projít varem a poté odložíme stranou.

4

Svíčkovou nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme a tři minuty prudce opékáme z jedné strany, dvě minuty z druhé. Uvnitř musejí zůstat růžové.

Poznámka

Pokrm podáváme s hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept