Jednoduchý recept

Bifteky s česnekovým máslem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 22655

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 392 kcal
Kilojoule 1 639kJ
1% Sacharidy 2 g
38% Tuky 28 g
28% Sodík 565 mg
59% Bílkoviny 33 g

Bifteky s česnekovým máslem postup přípravy receptu:

1

Smícháme máslo, prolisovaný česnek a nasekanou petrželku. Směs přemístíme do středu pečícího papíru, který srolujeme tak, aby vznikl váleček o průměru asi 3 cm a vložíme asi na 1 hodinu do chladničky ke ztuhnutí.

2

Bifteky osolíme, opepříme a ve velké pánvi na oleji orestujeme. Středně propečený biftek smažíme 2 minuty z jedné strany a 3 minuty z druhé strany. Hodně propečený biftek smažíme o 1 minutu déle z každé strany. Záleží také na výšce masa.

3

Ztuhlé máslo vyjmeme z chladničky, nakrájíme na plátky a ihned poklademe na ještě horké bifteky. Servírujeme s hranolky a oblohou.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept