Jednoduchý recept

Hnědé řezy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 22701

Ingredience

144 g Cukr krupice
1 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
100 g Mouka polohrubá
70 g Máslo čerstvé
72 g Ořechy vlašské
1 špetka Sůl
2 kávová lžička Tresť vanilková
4 ks Vejce slepičí
230 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 870 kcal
Kilojoule 3 639kJ
26% Sacharidy 93 g
67% Tuky 50 g
8% Sodík 155 mg
28% Bílkoviny 16 g

Hnědé řezy postup přípravy receptu:

1

Hlubší plech na pečení vymažeme tukem a posypeme trochou mouky nebo vyložíme pečicím papírem. Troubu předehřejeme na 180°C.

2

V míse ušleháme vejce s cukrem na pěnu, přimícháme mouku, sůl, vanilkový extrakt, prášek do pečiva, ořechy a rozpuštěnou čokoládu s máslem.

3

Vzniklé těsto rovnoměrně nalijeme na plech a pečeme 35 minut.

4

Řezy krájíme vychladlé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept