Recept

Dip z artyčoků a jarní cibulky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 22727
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

390 g Artyčoky sterilované
1 stroužek Česnek
3 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Majonéza
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 80 kcal
Kilojoule 335kJ
2% Sacharidy 9 g
7% Tuky 5 g
7% Sodík 134 mg
4% Bílkoviny 2 g

Dip z artyčoků a jarní cibulky postup přípravy receptu:

1

Okapaná srdíčka konzervovaných artyčoků, nahrubo nakrájenou cibulku a rozpůlený stroužek česneku spolu s majonézou vložíme do mixeru a rozmixujeme na hladké pyré.

2

Pyré podle chuti osolíme a opepříme, přendáme do servírovací mísy, pevně přikryjeme fólií a necháme v chladničce až do podávání.

3

Podáváme s pita chlebem, se slanými tyčinkami nebo jako pomazánku na chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept