Recept

Plněná vepřová roláda se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Plněná vepřová roláda se zeleninou 5 1
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 22736
Kategorie: Maso

Ingredience

200 ml Bujón hovězí
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
600 ml Olej stolní
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
40 ml Smetana 12% (konzumní)
800 g Špenát listový čerstvý
1 kávová lžička Sůl
8 plátek Šunka dušená
800 g Telecí hruď
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

102% Kalorie 2,016 kcal
Kilojoule 8 435kJ
6% Sacharidy 20 g
253% Tuky 190 g
629% Sodík 13 g
103% Bílkoviny 58 g
Plněná vepřová roláda se zeleninou
  • Plněná vepřová roláda se zeleninou
  • 1
  • Plněná vepřová roláda se zeleninou
  • 2
  • Plněná vepřová roláda se zeleninou
  • 3
  • Plněná vepřová roláda se zeleninou
  • 4
  • Vložit obrázek

Plněná vepřová roláda se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Maso osolíme a opepříme. Špenát minutu povaříme a promícháme s prolisovaným česnekem. Plátky cibule zpěníme na 40 ml oleje. Vejce a smetanu rozšleháme, osolíme, opepříme podle chuti a přidáme k cibuli, tak připravíme vaječnou omeletu. Na maso položíme plátky šunky, na ně míchaná vejce a špenát, vše posypeme kostičkami papriky a roládu zabalíme a převážeme nití.

2

Na 80 ml oleje ji pečeme při 220 stupních Celsia asi 10 minut. Pak přilijeme bujon a přikryté alobalem dál dusíme 40 minut při 180 stupních Celsia. Odstraníme alobal a dopékáme 25 minut dočervena. Roládu poléváme šťávou a občas podléváme.

3

Poté ji necháme 20 minut odpočinout bez nití, nakrájíme ji a podáváme.

Komentáře a hodnocení

 
Luci69
Plněná vepřová roláda se zeleninou
Tak tomu se říká sex na talíři !! tongueMá to všechno nej a ještě něco navrch. Příprava je sice krapet náročnější na čas, ale všechno se vám vrátí, hned jak ochutnáte první sousto!!!! sunglassesSupr supr supr!!!!!! Díky gringrin
 
Luci69
Plněná vepřová roláda se zeleninou
Tak tomu se říká sex na talíři !! tongueMá to všechno nej a ještě něco navrch. Příprava je sice krapet náročnější na čas, ale všechno se vám vrátí, hned jak ochutnáte první sousto!!!! sunglassesSupr supr supr!!!!!! Díky gringrin

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept