Recept

Plněná vepřová kolena

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 22737

Ingredience

400 g Bramborová kaše
2 ks Jablka
80 g Křen
2 ks Mrkev kořen
80 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
2 ks Vepřové koleno

Nutriční hodnoty jedné porce

99% Kalorie 1,958 kcal
Kilojoule 8 191kJ
11% Sacharidy 41 g
440% Tuky 330 g
21% Sodík 423 mg
166% Bílkoviny 93 g

Plněná vepřová kolena postup přípravy receptu:

1

Kolena ve slané vodě v tlakovém hrnci uvaříme doměkka (poté, co hrnec začne pískat, vaříme maso padesát minut). Pak maso vykostíme.

2

Oloupaná jablka a mrkve nastrouháme, spojíme s nastrouhaným křenem, strouhankou, žloutky, solí a pepřem. Směs promícháme a naplníme jí kolena. Otvory sepneme a vložíme je do zapékací mísy na olej a pečeme je při 220 stupních Celsia asi čtyřicet minut.

3

Po vychladnutí z masa odstraníme spínací spony, nakrájíme ho a okamžitě podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept