Jednoduchý recept

Chřestová tortilla s klobásou

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 22750
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

4 ks Brambory rané
350 g Chřest bílý
200 g Chřest zelený
1 ks Cibule
85 g Klobása Chorizo
120 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
7 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 588 kcal
Kilojoule 2 459kJ
6% Sacharidy 21 g
64% Tuky 48 g
20% Sodík 402 mg
40% Bílkoviny 22 g

Chřestová tortilla s klobásou postup přípravy receptu:

1

Omytý a oloupaný bílý a zelený chřest vaříme 15-20 minut v mírně osolené vodě. Zelený chřest využijeme později na ozdobu. Okapaný bílý chřest nakrájíme na 4-6 cm dlouhé kousky.

2

Brambory nahrubo nastrouháme a spolu s plátky cibule smažíme na rozehřátém oleji. Přimícháme rozšlehaná vejce, klobásu nakrájenou na drobné kostky a bilý chřest. Ochutíme solí a pepřem.

3

Pokrm opékáme na rozehřátém oleji 10-12 minut, poté ho obrátíme a z druhé strany smažíme dalších 12 minut dozlatova.

4

Podáváme teplé, ozdobené zeleným chřestem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept