Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 22757
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

100 g Ančovičky konzervované
2 ks Bageta
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 489 kcal
Kilojoule 2 045kJ
23% Sacharidy 81 g
11% Tuky 8 g
87% Sodík 2 g
42% Bílkoviny 24 g

Toasty s ančovičkami postup přípravy receptu:

1

Bagety podélně rozkrojíme na poloviny a opečeme na rozpáleném grilu.

2

Dvě omytá rajčata rozpůlíme, položíme řeznou stranou dolů na bagety a vydrhneme z nich dužinu. Semínka a slupky nepoužijeme. Bagety obložíme polovinou ančoviček.

3

Zbylá rajčata nakrájíme na kolečka, poklademe na bagety a pokapeme olejem. Opepříme, posypeme nasekanou šalotkou a petrželkou a ozdobíme zbylými ančovičkami.

4

Ihned podáváme jako teplý předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept