Recept

Pečené uzené s lepenicí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2277
Kategorie: Brambory

Ingredience

500 g Brambory
1 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
500 g Uzená vepřová krkovička
1 l Voda pitná
300 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 643 kcal
Kilojoule 2 691kJ
6% Sacharidy 22 g
69% Tuky 52 g
2% Sodík 31 mg
43% Bílkoviny 24 g

Pečené uzené s lepenicí postup přípravy receptu:

1

Maso vložíme do pekáče se sádlem a nakrájenou cibulí, posypeme kmínem, podlijeme vodou a dáme péct.

2

Zelí podlijeme vodou a uvaříme.

3

Oloupané a nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě.

4

Z uvařeného zelí a brambor slijeme vodu, trochu vody dáme stranou.

5

Uvařené brambory rozšťoucháme, smícháme je se zelím a promícháme. Podle potřeby přidáme vodu, kterou jsme dali stranou.

6

Směs by měla být hustá.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept