Jednoduchý recept

Krevetový salát se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (14%)
ID receptu: 22794
Kategorie: Teplé saláty

Ingredience

3 stroužek Česnek
10 ml Citronová šťáva
200 g Krevety tygří - loupané
100 g Máslo čerstvé
20 ml Olej olivový
200 g Rýže dušená
10 g Sůl
100 g Šunka dušená
1 l Voda pitná
300 ml Zeleninová směs mexická - Bonduel

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 410 kcal
Kilojoule 1 717kJ
7% Sacharidy 24 g
39% Tuky 29 g
51% Sodík 1 g
36% Bílkoviny 20 g

Krevetový salát se zeleninou postup přípravy receptu:

1

V osolené vodě si uvaříme mraženou zeleninu. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme na plátky nakrájený česnek a chvíli ho opékáme. Pak přidáme vařené krevety, uvařenou zeleninu a vše necháme chvíli prohřát.

2

Veškeré ingredience z pánve smícháme s uvařenou rýží, přidáme olivový olej a na závěr zakapeme citronovou šťávou.

3

Promícháme a posypeme nakrájenou šunkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept