Špízy z jehněčího masa s cherry rajčátky - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Špízy z jehněčího masa s cherry rajčátky
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | chlumskar |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (14%) |
ID receptu: | 22800 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
600 g | Jehněčí kýta |
50 g | Koření pěti vůní |
50 ml | Olej slunečnicový |
250 g | Rajčata Cherry |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 99,0mg |
Draslík | 633,3mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 17,5mg |
Vitamín E | 5,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Jehněčí kýta, Olej slunečnicový mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Koření pěti vůní, Rajčata Cherry mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Špízy z jehněčího masa s cherry rajčátky postup přípravy receptu:
1 | Jehněčí maso nakrájíme na kostičky, cherry rajčata překrojíme na polovinu. Obě ingredience střídavě napichujeme na grilovací jehly, potřeme lehce olejem, posypeme kořením a opékáme na grilu 4-5 minut z každé strany. |
2 | Podáváme s barbecue omáčkou a s pečivem. |