Recept

Polévka z kachního masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 22801
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

0,3 ks Celer bulvový
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1500 g Kachna mražená
1 špetka Majoránka
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel kořen
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
100 g Tuk
100 ml Víno bílé
2,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

67% Kalorie 1,326 kcal
Kilojoule 5 547kJ
2% Sacharidy 6 g
168% Tuky 126 g
12% Sodík 240 mg
70% Bílkoviny 39 g

Polévka z kachního masa postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou kachnu nakrájíme na kousky, osolíme a poprášíme hladkou moukou.

2

Do hrnce na rozpálený tuk vsypeme oloupanou, na kousky nakrájenou cibuli a očištěnou nakrájenou zeleninu. Přidáme kachní maso a ze všech stran ji opečeme dozlatova. Vše zalijeme vodou a vaříme doměkka.

3

Polévku okořeníme, přidáme prolisovaný česnek, rozemnutou majoránku a nasekanou petrželku. Podle chuti přilijeme víno.

4

Podáváme jako klasickou polévku, maso jíme až nakonec.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept