Recept

Italská chlebová polévka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 22803

Ingredience

5 krajíc Chléb toastový
1,5 l Hovězí vývar základní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
150 g Sýr Gouda 45%
1 špetka Sůl
5 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 229 kcal
Kilojoule 960kJ
1% Sacharidy 4 g
19% Tuky 14 g
59% Sodík 1 g
38% Bílkoviny 22 g

Italská chlebová polévka postup přípravy receptu:

1

Horký, přecezený vývar vlijeme do hlubších misek a osolíme. Do každé misky přidáme celé vejce.

2

Toastový chléb nasucho opečeme, nakrájíme na trojúhelníčky a vložíme do polévky. Posypeme nastrouhaným sýrem, špetkou pepře a nasekanou petrželkou.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept