Recept

Vajíčka na andaluský způsob

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 22811
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

120 ml Bešamel
20 g Máslo čerstvé
30 g Paprika červená
120 g Paštika játrová kuřecí
1 špetka Šafrán
20 g Šalotka
20 ml Smetana 16% (pochoutková)
4 ks Vejce slepičí
120 ml Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 339 kcal
Kilojoule 1 419kJ
2% Sacharidy 7 g
24% Tuky 18 g
18% Sodík 363 mg
69% Bílkoviny 39 g

Vajíčka na andaluský způsob postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme po jednom jako ztracená a necháme vychladnout.

2

Do kuřecí paštiky přidáme 20 g másla, smetanu, nadrobno pokrájenou šalotku a vyšleháme drůbeží pěnu.

3

Do bešamelu přidáme špetku šafránu, aby získal žlutou barvu.

4

Na dno mísy dáme drůběží pěnu, na ni položíme proužky pokrájené červené papriky, na papriku pokládáme vedle sebe ztracená vejce, přelijeme žlutým bešamelem a vše zalijeme aspikem. Necháme vychladnout a podáváme jako předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept