Jednoduchý recept

Vajíčka Aumale

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 22814
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

120 ml Bešamel
25 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
120 g Paštika játrová kuřecí
2 ks Rajčata
20 g Šalotka
20 ml Smetana 16% (pochoutková)
80 g Šunka dušená
4 ks Vejce slepičí
120 ml Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 385 kcal
Kilojoule 1 611kJ
2% Sacharidy 8 g
28% Tuky 21 g
18% Sodík 365 mg
75% Bílkoviny 42 g

Vajíčka Aumale postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme postupně jako ztracená a necháme vychladnout.

2

Do kuřecí paštiky přidáme změklé máslo, pokrájenou šalotku, smetanu a vyšleháme drůbeží pěnu.

3

Na dno mísy vložíme kuřecí pěnu, na povrch pokládáme plátky pokrájených rajčat, na rajčata dáme vychladlá vejce, mezi vejce položíme srolované plátky šunky, zalijeme bešamelem, do kterého jsme vmíchali lžičku mleté červené papriky, aby získal růžovou barvu. Vše zalijeme aspikem a necháme vychladnout.

4

Podáváme jako studený předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept